Heroji na novoj TV

hayden_panettiere_heroes_3.jpgEto, dočekali smo i taj dan. Heroesi na novoj počinju 25.2. i možete ih gledati ponedjeljkom u 22:35. Činjenica je da su heroji daleko najbolje što u ovom trenutku možete gledati na našoj televiziji i to treba cijeniti. No, činjenica je, također, da su svi ljudi, koji žele gledati heroje (čitaj gikovi), već pogledali ne samo prvu sezonu već i cijelu drugu, pa nisam siguran koliko će novaTV profitirati od emitiranja. Bojim se da su ostali samo stari pedofilski čirlider fetišisti koji će slučajno okrenuti program nakon večernjeg šetkanja po parkiću. Za opširnu recenziju pogledajte ovdje: Heroji.

4 komentara to “Heroji na novoj TV”

  1. Ako je ovo najbolje sto se na nasoj TV vrti, onda jao si ga nama. BTW i prvu i drugu sezonu sam gledao i ovo je daaaaleko najprecjenjenija serija na televiziji.

  2. Malo sam se zaletio ali moraš shvatiti u kojem sam ja to efektu. Tamo negdje prije godinu, godinu i pol, kada nije bilo nekakve konkurencije, kada je čak i lost bio grogiran jedno vrijeme, heroesi su bili kao brzi fiks nakon dugotrajne krize. A onda je to sve palo u drugom dijelu sezone… i još uvijek leži na podu. Ono “jao si ga nama” stoji!

  3. Da, a cak ih ni Kristen Bell nije uspjela dici s poda, sto je zbilja pateticno. Tako joj treba kad nije htjela ici na Havaje snimati Lost.

    🙂

  4. Da, glupača. Sumnjam na to da je njoj bila ponuđena uloga Charlotte (u biti, ni nema nekog drugog novog ženskog lika, osim Zoe Bell iliti žene koja se javlja na telefon).

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: