Boston Legal 5×02: Guardians and Gatekeepers

Ovaj tjedan, Denny je umalo umro zbog miješanja tisuća raznih lijekova koje je kupio na Internetu, što je rezultiralo dvjema stvarima: prvo, napokon su se susrele njegove i Alanove usne (pisci slash fan fictiona su vjerojatno dobili infarkt), a drugo, Alan je našao novi križarski pohod – nakon duhanske industrije, na redu su farmaceuti.

Shirleyena arogantna mala miss-know-it-all unuka se vraća sa još jednim slučajem koji bi trebao utjecati na svijest javnosti, kao i Jerryev i Katein slučaj silovanja u privatnom zatvoru.

I opet, nemam što puno reći o epizodi (ovaj kratak sinopsis epizode zato je i tu, da popuni prostor). U standardnoj zadnjoj sceni, dinamični duo se suptilno osvrnuo na činjenicu da je ovo zadnja sezona i kako moraju otići on a high note, što Kelleyu očito ne znači s nenadjebivo dobrim epizodama, nego propovijedajući o njemu najbitnijim problemima u Americi. Trebao bi se on kandidirati za neku političku poziciju… ili barem pisati govore Obami.

No, barem dok Shore (ili čak i ostatak odvjetnika) propovijeda svoje, bar imaju neku pojavnost na ekranu koja navuče čovjeka da ih prati, a ova mala Shirleyena unuka je samo naporna. S druge strane, ja sam među onima koji bi vjerojatno prodali svoje pravo glasa za iPod touch, pa možda nisam baš relevantan. Ali više mi nije ni zabavno kao što je nekoć bilo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: