My Name is Earl 4×03: Joy in a Bubble; 4×04: Stole an RV

Ovo će biti prilično brzopotezno, jer jedino što mogu je prepričavati fore iz epizoda, a to nema baš smisla…

Joy in a Bubble daje nam nakon dugo vremena uvid u život Turnerovih – teško je zamisliti da Joy išta radi u životu osim lakiranja nokata i pižđenja, pa je lijepo kad nam pokažu da se ona ipak brine o obitelji i, kao u svakoj Joy-centered epizodi, na kraju vidimo njenu nježniju ili sentimentalnu stranu (ovdje uz odličnu podlogu Dylanove Just Like a Woman).

Kad smo već kod uvida u živote, Darnellova prošlost je prilično nepoznata – OK, uvijek je zabavan running gag kada se nešto takvo spomene, poput njegovog iskustva s biološkim oružjem u ovoj epizodi, ali nadam se da to neće ostati na running gagu.

Stole an RV opet pokazuje koliko je čudo da je Randy preživio toliko godina i ima prilično živopisnog subjekta s Earlove liste – ubio je tri čovjeka samo jednim metkom i to bez pištolja. Odlično! Inače, prilično rutinerska epizoda – čak ima i često korištenu montažu scena zajedno s pozadinskom muzikom i Earlovom naracijom da bi pokazala napredak ispravljanja nedjela. I Randyevi šeširi bili su možda i nešto najmanje smiješno dosad.

No, sa svijetle strane, vratili su se razgovori u krevetu za vrijeme odjavne špice. Ili su uvijek bili tu, pa ih neoprezni koderi samo nisu snimili? Ali, čak i na HRT-u, u epizodama na koje sam naletio, nisam ih nikad primijetio. A uvijek su lijepa koda epizodama.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: